Menu

Discutii, comentarii, pareri sau intrebari

Discutiile sunt de multe ori mai utile decat orice prezentare. Intrebati tot ceea ce doriti sa aflati despre ceea ce povestesc eu. Este posibil sa va raspund eu sau altcineva. Multi pot avea pareri mult mai bune si de aceea sunt bineveniti. Nu uitati sa va logati/inregistrati pentru a beneficia de toate informatiile si facilitatile. Pentru a posta intrebari sau a participa la discutii este important sa fiti autentificat pe site. Sa discutam...
  1. Dr. Iulian Vieru
  2. Sherlock Holmes
  3. Chestiuni tehnice
  4. Joi, 08 Februarie 2018
  5.  Aboneaza-te prin e-mail
Începând cu februarie 2018 s-a realizat un upgrade major la website:
1. Astfel aveți posibilitatea să găsiți pe codexalimentarius.ro formulare, documente, programe HACCP necesare în cadrul programelor de igienă și siguranța alimentelor. Aceste formulare sunt în format editabil și pot fi adaptate ușor pentru unitățile dvs. Este important de știut că puteți vizualiza și descărca aceste formulare doar dacă aveți cont pe website-ul codexalimentarius.ro și sunteți logat cu userul și parola dvs.
2. Pentru a citi anumite articole tehnice este necesar să aveți cont și să vă înregistrați cu user și parola.
3. Puteți să vă realizați cont direct pe site sau puteți utiliza conexiunile, conturile și parolele automat de pe social media: Facebook, Linkedin, Yahoo sau Google.

Vă mulțumim.


Nu exista raspunsuri sau discutii in acesta postare
Cu toate acestea nu va este permis sa raspundeti sau sa participati la discutie. Este important sa va logati pentru a avea acces la toate facilitatile websiteului
Ne pare rau, discutia este blocata in prezent. Nu veti putea posta un raspuns in acest moment.

Abonare Newsletter


Inregistrați emailul dvs pentru a ramâne conectat la cele mai noi informații, gratuit. Newsletterele noastre nu conțin informații comerciale sau reclame fiind expediate doar când postăm noutăți pe site:
Nu uitati sa ne adaugati la lista de prieteni in programul de email pentru a nu primi nutatile in spam. Va mulțumim pentru încredere.